Dating met leuke Aziatische vrouwen uit Nederland en België | partner-dating.nl

Online een nieuwe partner zoeken? Meld je gratis aan en vind de perfecte match.

Date met badb
Klets graag en ben een openboek, vind het altijd leuk om nieuwe mensen te leren kennen.

Uitgebreid profiel van badb
Date met Ashda
Ik heb de laatste twee jaar genoten van het vrijgezelle leven en ben er aan toe om me te gaan settelen. Wat ik daarvoor nodig heb is een schat van een man die me lief heeft want voor de rest heb ik alles al.

Uitgebreid profiel van Ashda
Date met Chaja
Klein maar fijn word er gezegd toch? Ik ben een zelfstandige meid die haar leven aardig op de rit heeft. Ik woon nu een tijdje alleen maar is soms toch wel leeg als ik thuis kom. Nu zoekend naar een man voor een gezellig contact, niet eenmalig en er mag zeker iets moois uit voort bloeien.

Uitgebreid profiel van Chaja
Date met Sulin
Ik was er niet van uit gegaan dat ik zou scheiden maar toch is het gebeurd, ik hoop nu een leuke goede band met een man op te bouwen.

Uitgebreid profiel van Sulin
Date met Xigen
Vastigheid is eigenlijk iets waar ik heel goed op ga, maar het is tegelijk ook iets wat ik nu niet heb. En daarom ben ik een zoektocht gestart want wie weet wat ik hier tegen kan komen.

Uitgebreid profiel van Xigen
Date met znaaa
Meestal weet ik me wel goed uit te drukken maar ik sta heel even met mijn mond vol tanden;-P Ik ben een studente, woon op kamers en ben vrij. Spendeer veel van mijn tijd aan mijn studie maar soms een beetje teveel. Op zoek naar een man voor leuke/spannende afleiding.

Uitgebreid profiel van znaaa
Date met Selfie
Hou jij net als ik ook van lekker winkelen en lekker op een terrasje zitten? Ik ben pas verhuisd en heb weinig vrienden. Nu zoek ik dus gezellige mensen om mij heen. En wie weet als er een klik is dat er meer in zit dan vriendschap.

Uitgebreid profiel van Selfie
Date met Harvina
Ja ik woon samen ik zeg het maar gelijk, maar samen dingen ondernemen is er al een tijdje niet meer bij. De reden vertel ik je liever als ik je wat beter ken want je loopt niet zomaar met je rugzakje open.

Uitgebreid profiel van Harvina
Date met revella
Een partner in mijn leven hebben is waar ik oprecht naar uitkijk, wil niet de laatste jaren van mijn leven in mijn eentje doorbrengen. Samen met een leuke vriend genieten is waar ik naar uitkijk.

Uitgebreid profiel van revella
Date met Cindy337
Een drukke baan heb ik in mijn eigen kledingwinkel. Toch plan ik voor mijzelf altijd 1 vrije dag in. Deze dag wil ik leuk opvullen, enige vraag is met wie?

Uitgebreid profiel van Cindy337