Dating met leuke vrouwen uit Brussel | partner-dating.nl

Online een nieuwe partner zoeken? Meld je gratis aan en vind de perfecte match in de provincie Brussel.

Date met Zizazo
Lijk een serieuze vrouw als ik zo naar mijn eigen foto's kijk. Maar met een eigen onderneming moet je ook het leven wel serieus aanpakken. Maar ik moet wel zeggen dat ik soms ook wel wat lol wil, dat ik de touwtjes kan laten vieren.

Uitgebreid profiel van Zizazo
Date met Yakine
Ergens een kopje koffie doen, een hapje eten. Misschien zelfs een fijne wandeling dat zijn dingen die ik al fijn vind.

Uitgebreid profiel van Yakine
Date met xxWendyxx
Misschien zijn de haarkleurtjes niet helemaal jouw ding, maar ik vind het wel hartstikke tof! Misschien moet ik maar teruggaan naar een neutraal kleurtje, zal ik dan kans op jou maken? Of heb jij liever een dame die weg is van make up?

Uitgebreid profiel van xxWendyxx
Date met Wytsa
Pak erg graag de trein op vrijdag middag om zomaar ergens heen te gaan voor een weekendje. Soms is dat in eigen land maar soms ook richting Frankrijk Duitsland of Nederland. Zijn er meer van zulke avonturiers?

Uitgebreid profiel van Wytsa
Date met Umare
Mijn leven zit de laatste tijd ontzettend in de sleur en ik zou daar maar al te graag uit willen komen. Maar hoe kan ik dat het beste aanpakken?

Uitgebreid profiel van Umare
Date met Touriaa
Maak erg graag reizen, boek dan meestal een bus reis en wordt zo ergens heen gebracht en ook weer terug naar huis. Beter is het leven niet zou je denken. Maar zelf eens ergens heen rijden, of met de trein en gewoon het avontuur aangaan lijkt mij ook geweldig.

Uitgebreid profiel van Touriaa
Date met tientje
Ik rook niet en ga niet veel uit dus daar kan ik geen leuke partner vinden en daarom ben ik nu hier, op zoek en klaar om gevonden te worden. Als ik tel tot tien kom jij dan zoeken? Dan spelen we samen het spel verstoppertje en wie weet kunnen we daarna wel verder spelen op een andere plek waar niemand ons kan vinden. Zie jij dit ook zitten?

Uitgebreid profiel van tientje
Date met Symille
Al een tijdje gebeuren er nare dingen in mijn leven, mijn moeder in het ziekenhuis, mijn dochter in scheiding en ga zo maar door. Ik ben inmiddels enkele jaren alleenstaand en zou het heel tof vinden om een leuke man te leren kennen die mij wel ziet zitten als zijn partner.

Uitgebreid profiel van Symille
Date met steffiemass
Leuke en zelfverzekerde dame die opzoek is naar een leuke vriendschap. Ik hoef niet meteen een relatie, maar beginnend met een goede vriendschap is ook goed.

Uitgebreid profiel van steffiemass
Date met Sielle
Muziekmaken vind ik heerlijk om te doen, vooral met mijn accordeon. Zingen doe ik er niet bij want dan loop je denk ik hard weg. Maar misschien als jij je stem laat horen is het prachtig.

Uitgebreid profiel van Sielle