Dating met leuke vrouwen uit Groningen, partner-dating.nl

Online een nieuwe partner zoeken? Meld je gratis aan en vind de perfecte match in de provincie Groningen.

Date met Chaja
Klein maar fijn word er gezegd toch? Ik ben een zelfstandige meid die haar leven aardig op de rit heeft. Ik woon nu een tijdje alleen maar is soms toch wel leeg als ik thuis kom. Nu zoekend naar een man voor een gezellig contact, niet eenmalig en er mag zeker iets moois uit voort bloeien.

Uitgebreid profiel van Chaja
Date met GeryL
Leuk hoor! Door een vriendin hierop gezet in de hoop van mij een leuke vent te vinden! Ik denk wel dat ik een zachtaardig persoon ben. Ik ben dus niet een vrouw met haren op de tanden haha. Zoek ook een man die zachtaardig is maar geen softie.

Uitgebreid profiel van GeryL
Date met Ietiec
De ruzies in mijn relatie nemen hand over hand toe en ik kan daar niet meer tegen. Ik zit al thuis vanwege een burn-out en kan dit er niet bij hebben. Wil een man leen kennen die rust in mijn leven brengt en me gezelligheid bied.

Uitgebreid profiel van Ietiec
Date met aylana
|k vind het innerlijke van een man veel belangrijker dan zijn uiterlijk. Een man moet lief en behulpzaam maar ook op ieder moment er voor me willen zijn. Alleen met zo'n man kan ik een relatie aangaan.

Uitgebreid profiel van aylana
Date met closer
Ik ben een leuke, lieve, gezellige vrouw die op zoek is naar een leuke, lieve man om samen wat leuks te doen en elkaar te leren kennen en wie weet

Uitgebreid profiel van closer
Date met diddly
Elke avond alleen zitten heeft zeker niet mijn voorkeuren vervelen me dan ook erg. De meest ideale oplossing lijkt me om een man te leren kennen die er graag op uit trekt, samen met jou leuke dingen is wat ik wil.

Uitgebreid profiel van diddly
Date met goldylok
Ik wil weer plezier maken, samen met de man die ik lief heb en waarbij ik een goed gevoel heb. Heb die man helaas nog niet kunnen vinden en hoop dan maar dat ik hier meer kans maak die te leren kennen.

Uitgebreid profiel van goldylok
Date met Edelemama
Lief,zorgzaam, flexibel, houd van dieren en mijn kids. Zoek iemand die niet rookt!

Uitgebreid profiel van Edelemama
Date met groningsd0
Groningers stug? Mag ik jou het tegendeel bewijzen? ik ben Bente, een leuke single vrouw uit Leek. Ik sta goed in het leven. Ik ben fysiotherapeut. Ik zoek een lieve vriend en bij een goeie klik sluit ik een vaste relatie niet uit.

Uitgebreid profiel van groningsd0
Date met lonelyeyes
Hoi, ik ben een leuke mollige vrouw met heel veel zin in spannende avontuurtjes. Alles kan en niets moet zeg ik altijd maar.

Uitgebreid profiel van lonelyeyes