Dating met leuke vrouwen uit Zuid-Holland, partner-dating.nl

Online een nieuwe partner zoeken? Meld je gratis aan en vind de perfecte match in de provincie Zuid-Holland.

Date met Zwartetulp
Een leuke man die open staat voor humor en die ook een serieuze kant heeft, als jij dat hebt dan ben jij de deksel op het potje wat ontbreekt.

Uitgebreid profiel van Zwartetulp
Date met Zoraaah
Zoek een man die houdt van een spannende date, ik kan je vertellen dat als het eenmaal klikt we een onvergetelijke tijd samen zullen hebben.

Uitgebreid profiel van Zoraaah
Date met Yammieee
Als jij ook zin hebt in goed gezelschap dan zit je wel goed bij mij. Ik heb al zo lang geen date meer gehad dat ik niet eens meer weet hoe het gaat. Verras me maar met iets leuks, dan gaan we daar gauw werk van maken.

Uitgebreid profiel van Yammieee
Date met Xflips
Vertel ik je nog wel als je het me lief vraagt

Uitgebreid profiel van Xflips
Date met Wishlist
Ik ben niet perse op zoek,maar wie weet wat voor lekkers ik hier tegenkom

Uitgebreid profiel van Wishlist
Date met Why
Hoe kan het zijn dat ik altijd de verkeerde mannen tref? Of zijn echt alle leuke mannen bezet en hondstrouw? Echt nog nooit heb ik een relatie gehad die langer duurde dan 3 maanden. Waarom? Omdat ze het niet bij mij konden vinden denk ik. Maar ben ik echt zo verschrikkelijk dan?

Uitgebreid profiel van Why
Date met Wblondje
Ik ben een leuke vrolijke meid die zin heeft in nieuwe contacten. Ik volg de opleiding tot fotograaf, wat tegelijkertijd ook een hobby is. 

Uitgebreid profiel van Wblondje
Date met Vlinder_zzz
Ik ben alweer veel te lang vrijgezel en het begint nu wel echt te kriebelen om weer iemand te leren kennen. Ik heb een leuk leven, maar het kan altijd leuker natuurlijk. Ik heb niet veel wensen, als het maar goed klikt.

Uitgebreid profiel van Vlinder_zzz
Date met Veronieqe
Elke dag is het hetzelfde liedje, alleen aan het ontbijt, alleen op de bank en alleen in bed. Samen met mijn vriendinnen heb ik wel lol en onderneem ik wel veel maar als ik dan thuis kom dan ben ik weer alleen. En nee de muren zeggen niks terug, ik ben niet kieskeurig maar ik geef ook niet mijn hart aan iedereen.

Uitgebreid profiel van Veronieqe
Date met Verlegen
Vanwege mijn uiterlijk ben ik best onzeker, ik ben niet de knapste maar het een goed karakter lief zorgzaam. Ik wil dit graag met iemand delen die innerlijk belangrijk vind. In het echte leven durf ik niet zomaar iemand aan te spreken, dan is de beste oplossing op internet zoeken.

Uitgebreid profiel van Verlegen