Dating met leuke vrouwen uit Drenthe | partner-dating.nl

Online een nieuwe partner zoeken? Meld je gratis aan en vind de perfecte match in de provincie Drenthe.

Date met zialza
Ik hoop niet dat ik lang alleen zal blijven, mis het om een man om me heen te hebben. Zou fijn zijn als ik hier de man zal vinden die met mij een lang leven wil delen, kijk ernaar uit om je te leren kennen.

Uitgebreid profiel van zialza
Date met Zelfdealsik
Een vrolijke positieve vrouw dat ben ik, ik hou van gezelligheid en ben ook een sociaal persoon, kan niet echt tegen stilte, ben hier ook op zoek naar een man die met mij de rustige avonden wil voorzien van een gezellige sfeer

Uitgebreid profiel van Zelfdealsik
Date met Yassinse
Wil een jongen met uitstraling leren kennel, iemand die geniet van de leuke dingen in het leven en die samen met mij wil beleven. Hoop dat we smoorverliefd op elkaar worden en een super gezellige tijd met elkaar gaan doorbrengen.

Uitgebreid profiel van Yassinse
Date met xerop
zoek iemand die maximaal 25 jaar is, leuk en gezellig is en het hart op zijn juiste plek heeft. Nee ik zoek geen vaste relatie, maar zoek gewoon een maatje voor net dat beetje meer in mijn leven

Uitgebreid profiel van xerop
Date met wildkonijn
Relaxed genieten van al het leuks in het leven. Kwestie van geven en nemen.

Uitgebreid profiel van wildkonijn
Date met wififi
Ik voel me goed, heb al een aantal teleurstellingen gehad en hoop dat ik toch een keer een leuk iemand mag tegenkomen.

Uitgebreid profiel van wififi
Date met wapstel
Zoek een dame of stel voor een wapdate.

Uitgebreid profiel van wapstel
Date met vrolucca
Ik kom steeds mannen tegen die veel ouder zijn dan ik die wel een avontuurtje met me aan willen gaan. Zoek een man van mijn leeftijd en wil met hem serieus kijken of we wat voor elkaar kunnen betekenen.

Uitgebreid profiel van vrolucca
Date met veleydi
Ik had gehoopt om een man tegen te komen in het uitgaansleven of zomaar spontaan tijdens het winkelen. Tot nu toe is me dat nog steeds niet gelukt en verwacht dat mijn kansen hier beduidend hoger liggen om een man te ontmoeten die met mij een relatie wil aangaan.

Uitgebreid profiel van veleydi
Date met united
Ik zoek een man die mij vrouw laat voelen. Ik: naturel type (verzorgd, puur, eerlijk, voldoende iq/eq) jij: positief ingestelde man met een eigen mening en ook voldoende iq/eq.

Uitgebreid profiel van united