Dating met leuke vrouwen uit Drenthe | partner-dating.nl

Online een nieuwe partner zoeken? Meld je gratis aan en vind de perfecte match in de provincie Drenthe.

Date met Zuzzler
Ik ben dol op het buitenleven, van zonnen in de tuin tot een wandeling in het bos. Echter telkens alleen op pad gaan is niet zo mijn ding, een man die dezelfde interesses heeft is dan ook erg welkom.

Uitgebreid profiel van Zuzzler
Date met Zirra
Door de ziekte van mijn man zijn er veel dingen die we niet meer kunnen doen. En ik begin het daar nu best wel zwaar mee te krijgen. Ik wil soms gewoon eens ik tijd hebben.

Uitgebreid profiel van Zirra
Date met zialza
Ik hoop niet dat ik lang alleen zal blijven, mis het om een man om me heen te hebben. Zou fijn zijn als ik hier de man zal vinden die met mij een lang leven wil delen, kijk ernaar uit om je te leren kennen.

Uitgebreid profiel van zialza
Date met Zelfdealsik
Een vrolijke positieve vrouw dat ben ik, ik hou van gezelligheid en ben ook een sociaal persoon, kan niet echt tegen stilte, ben hier ook op zoek naar een man die met mij de rustige avonden wil voorzien van een gezellige sfeer

Uitgebreid profiel van Zelfdealsik
Date met Zandira
Zonder mijn bril zie ik niet zo goed maar dat is dan ook mijn enige mankement.

Uitgebreid profiel van Zandira
Date met Zahidy
Na mijn scheiding heb ik een leuke vakantie huisje gekocht in het buitenland. Ik dacht als ik het nu niet doe dan doe ik het nooit. Regelmatig ga ik er ook even heen om te genieten van de natuur de rust en zeker ook de ruimte. Maar ik ben daar zo vaak alleen dat misschien vind ik hier iemand waar ik het mee kan delen.

Uitgebreid profiel van Zahidy
Date met Ylonda
Kan gaan schrijven of dichten, wie weet gaan je ogen oplichten. Zo dat was mijn creatieve zijde zal ik maar zeggen haha. Of maak jij hem af voor mij?

Uitgebreid profiel van Ylonda
Date met Yili
Ik ben al oud, maar ik doe nog wel alles zelf, ik hoop hier op een leuke man voor veel gezelligheid.

Uitgebreid profiel van Yili
Date met Yenty
Heel eerlijk zal ik zijn, ik ben een eigengereid type met een sterke eigen mening. De andere ik van mij is lief, aardig en vooral een pleaser. Hier vast een klein tipje van mijn leven, de rest mag je zelf ontdekken.

Uitgebreid profiel van Yenty
Date met Yassinse
Wil een jongen met uitstraling leren kennel, iemand die geniet van de leuke dingen in het leven en die samen met mij wil beleven. Hoop dat we smoorverliefd op elkaar worden en een super gezellige tijd met elkaar gaan doorbrengen.

Uitgebreid profiel van Yassinse