Dating met leuke vrouwen uit Groningen | partner-dating.nl

Online een nieuwe partner zoeken? Meld je gratis aan en vind de perfecte match in de provincie Groningen.

Date met Jane
Het is alweer even geleden dat ik gescheiden ben. Ik woon samen met mijn twee kinderen in een mooi huisje en heb het goed voor elkaar. Ik dacht lange tijd dat ik het prima vond, zo alleen, maar als ik zie hoeveel pret mijn vriendinnen hebben, wil ik dat toch ook wel weer heel graag.

Uitgebreid profiel van Jane
Date met GeryL
Leuk hoor! Door een vriendin hierop gezet in de hoop van mij een leuke vent te vinden! Ik denk wel dat ik een zachtaardig persoon ben. Ik ben dus niet een vrouw met haren op de tanden haha. Zoek ook een man die zachtaardig is maar geen softie.

Uitgebreid profiel van GeryL
Date met Filizz
Een goed geschapen jonge man gezocht, met gevoel voor humor en een beetje stoer net als ik ;) Je houdt van een goed gesprek en gaat een discussie niet uit de weg. Als je je daarin kan vinden dan ben ik wel heel erg benieuwd naar je geworden.

Uitgebreid profiel van Filizz
Date met Sabida
Vaak ben ik alleen thuis en begin nu toch wel een beetje aan de relatie te twijfelen. Lijkt me niet normaal als ik bijna iedere avond alleen moet doorbrengen en mijn vriend pas laat in de avond thuis komt. Ben op zoek naar een gezellige man die me regelmatig gezelschap wil houden.

Uitgebreid profiel van Sabida
Date met aylana
|k vind het innerlijke van een man veel belangrijker dan zijn uiterlijk. Een man moet lief en behulpzaam maar ook op ieder moment er voor me willen zijn. Alleen met zo'n man kan ik een relatie aangaan.

Uitgebreid profiel van aylana
Date met diddly
Elke avond alleen zitten heeft zeker niet mijn voorkeuren vervelen me dan ook erg. De meest ideale oplossing lijkt me om een man te leren kennen die er graag op uit trekt, samen met jou leuke dingen is wat ik wil.

Uitgebreid profiel van diddly
Date met faivie
Ik ben nu twee maanden single en kan niet meer zonder een vriend. Wil weer een jongen leren kennen die met mij een fijne tijd wil hebben, iemand die ondernemend is en het ook leuk vind om concerten te bezoeken.

Uitgebreid profiel van faivie
Date met Linanda
Ben op zoek naar een man voor op de eerste plaats een leuk contact met een paar leuke dates en misschien wel meer als het echt klikt, hygiëne, verzorging,en uiterlijk vind ik wel belangrijk voor een man .

Uitgebreid profiel van Linanda
Date met anizzie
Een uitgaanstype ben ik niet, vind het wel leuk om af en toe een drankje te doen maar zeker niet elke dag van het weekend. Ik ben meer iemand die het thuis gezellig maakt en dan met name met een leuke, lieve jongen.

Uitgebreid profiel van anizzie
Date met depster
Leuke vrouwelijke vrouw zoekt jou. Ben opzoek naar sprankeling.Ik ben warm

Uitgebreid profiel van depster