Atletisch

Date met Datenopniveau
Een man met een beetje niveau, zou erg welkom zijn. Iemand om goede gesprekken mee te voeren, filosoferen, en discussies met respect.

Uitgebreid profiel van Datenopniveau
Date met doolerMina
Gezellig samen een drankje doen en wat mij betreft maken we er een leuke avond van. Om je alvast een indruk te geven, ik hou van popmuziek en samen koken. Speel basketbal en ben weegschaal als sterrenbeeld.

Uitgebreid profiel van doolerMina
Date met Elkie
Als echte Brabantse ben ik altijd vrolijk, altijd in voor een beetje passie, een beetje lol en vooral ook voor een uitdaging. Die uitdaging hoop ik nu te gaan vinden.

Uitgebreid profiel van Elkie
Date met flieberdeflap
Je moet iets als je jouzelf verveelt. Hoeveel van mijn vrienden liever met hun vriendjes en vriendinnetjes naar de film gaan in plaats van lol trappen. Echt niet normaal. Al denk ik dat je als koppel ook best wel lol kan hebben. Ik begin er nieuwsgierig naar te raken, maar in de omgeving zijn alle leuke mannen al bezet. Of niet soms?

Uitgebreid profiel van flieberdeflap
Date met ikslieveiks
Laat ik het eens proberen. Een beetje eng is het wel. Ik ben vrijgezel en woon in de mooie provincie Groningen. Ik ben voor veel in en heb weinig taboes. Ik mag graag naar de sportschool en doe veel aan mij lichaam. Hoe het er precies uitziet kom je misschien wel achter. Ik hou ook wel van een sportieve man.

Uitgebreid profiel van ikslieveiks
Date met Jossilee
Mocht je me leuk vinden en een reactie willen sturen dan verwacht ik toch op zijn minst dat je je in dat berichtje voorstelt en je me verteld wie je bent, wat je voor me voelt en waarom ik het ben die je hebt uitgekozen. Ben dol op complimentjes en hoop dan ook dat jij me die gaat sturen.

Uitgebreid profiel van Jossilee
Date met Koikoihe
Het heeft even geduurd maar ben nu op zoek naar een leuke man die mijn leven leuker gaat maken. Die lekker wilt gaan genieten, die houdt van spanning en romantiek maar ook van leuke uitstapjes doen. Welke leuke man ziet mij zitten?

Uitgebreid profiel van Koikoihe
Date met laatmij
Het zou eindelijk wel eens leuk worden als ik versierd zou worden. Als iemand mij eens een keer zou verleiden zou ik al heel blij zijn. Er is nog nooit op mij gejaagd. Ik nam altijd het voortouw. Zou dit nu graag eens anders zien.

Uitgebreid profiel van laatmij
Date met letsgparty
Een feestje daar ben ik altijd voor te vinden! Alleen binnenkomen is helaas het minst leuke deel dus zoek ik een feestmaatje.

Uitgebreid profiel van letsgparty
Date met LoLytop
Kijk er naar uit om een minnaar te vinden die me genoeg aandacht wil geven, in ieder geval veel meer dan mijn vriend me nu geeft. Hoop hem snel te vinden, vol verlangen kijk ik er naar uit.

Uitgebreid profiel van LoLytop