Mollig

Date met Abmina
In mijn vrije tijd ben ik bezig met kunst en literatuur. Ook heb ik bijzonder veel interesse in politiek en Europese geschiedenis. Graag zou ik hier een jongeman ontmoeten van enig niveau.

Uitgebreid profiel van Abmina
Date met AmandDD
Ik red het allemaal prima in me eentje, echter mis ik iets wat ieder mens nodig heeft... (VUL HET MAAR ZELF IN).

Uitgebreid profiel van AmandDD
Date met aylana
|k vind het innerlijke van een man veel belangrijker dan zijn uiterlijk. Een man moet lief en behulpzaam maar ook op ieder moment er voor me willen zijn. Alleen met zo'n man kan ik een relatie aangaan.

Uitgebreid profiel van aylana
Date met belovedF
Als je enkel en alleen er op uit bent om me in bed te krijgen dan moet je verder zoeken. Heb geen zin in één nachtje plezier, wil dat mijn leven leven hebben. Ben gericht opzoek naar de man die met mij verder wil.

Uitgebreid profiel van belovedF
Date met billieBee
Ik wil een relatie met je aangaan als die is gebaseerd op liefde en vertrouwen. Ik ben nu te vaak bedrogen door een man en hoop dat dat de laatste keer was. Wil de man vinden die voor me wil gaan en zijn liefde met me wil delen.

Uitgebreid profiel van billieBee
Date met Blackwater
spontaan,vrolijk, leven en laten leven,respect, volg je hart

Uitgebreid profiel van Blackwater
Date met Brigitta
Ik ben een lieve en rustige dame, die op zoek is naar wat afleiding.

Uitgebreid profiel van Brigitta
Date met Caitlyn
Leuke, grappige, zelfstandig werkende moeder..kom uit het mooie Ommen. Als jij niet zo gek ver weg woont lijkt het mij leuk jou beter te mogen leren kennen wie weet wat er dan verder uit voort mag vloeien.

Uitgebreid profiel van Caitlyn
Date met chubcub
Ik ben misschien niet de knapste en de slankste maar ik ben wel ontzettend lief en ben op zoek naar mijn grote liefde hier. Ik heb een lange relatie achter de rug en die is niet helemaal soepeltjes verlopen. Maar ik mis nu een arm om me heen, een liefdevolle man die mijn leven echt weer wat leuker maakt.

Uitgebreid profiel van chubcub
Date met dubbelpret
Soms heb ik het idee dat het leven als een trein aan me voorbij gaat, zo snel dat is niet meer leuk. Geen tijd om iets te doen geen tijd om stil te staan, geen tijd om te genieten. De noodrem ben ik aan het zoeken maar ik kan hem niet vinden. Is er iemand die mijn trein kan laten stilstaan?

Uitgebreid profiel van dubbelpret