relatie(niet samenwonend)

Date met 2gether
Ik ben ik. Kom daar maar eens achter......

Uitgebreid profiel van 2gether
Date met Boemromy
Mijn vriend mag niet weten dat ik buiten hem om verlang naar een spannend contact. Nu ik me zo eenzaam voel in mijn relatie is dit de enige oplossing voor mij om het buiten de deur te gaan zoeken. Reageer als je net als ik voor iets moois openstaat.

Uitgebreid profiel van Boemromy
Date met Christijne
Elke avond met mijn vriend op de bank voor de tv doorbrengen is niet aan mij besteed. De tv interesseert me totaal niet en voetbal al helemaal niet. Wil er op uit trekken en is het niet met mijn vriend dan wel met een ander.

Uitgebreid profiel van Christijne
Date met crummel
Moet bekennen dat ik meer aan mijn hond heb dan aan mijn vriend, zie mijn vriend niet vaak en krijg dan ook alle aandacht van mijn hond, had liever gezien dat ik wel een vriend had die ik elke dag zou zien en die net zo verliefd op mij zou zijn als ik op hem.

Uitgebreid profiel van crummel
Date met Diaanna
Noem mij raar, maar ik wil iemand naast mijn relatie vinden. Iemand die ervan houdt de spanning een beetje extra op te bouwen. Iemand die met mij de lol durft te gaan beleven. Had jij er ook al behoefte aan? Hoe gaan we dit dan doen?

Uitgebreid profiel van Diaanna
Date met ellapor
Over één ding ben ik wel eens en dat is dat ik snel een leuke man wil leren kennen om een keer mee uit te gaan. Lange tijd geleden dat ik dat heb gedaan, reden is mijn vriend, hij blijft liever thuis voor de tv zitten.

Uitgebreid profiel van ellapor
Date met Esthervork
Mijn vriend heeft steeds een smoesje klaar als ik eens iets gezellig met hem wil ondernemen. Hij besteedt liever aandacht aan zijn beste vriend dan aan mij. Bij deze zoek ik nu ook een beste vriend.

Uitgebreid profiel van Esthervork
Date met glitterster
Ik zal niet moeilijk doen en er niet omheen draaien. Ik zoek gewoon een man waar ik stiekem mee kan afspreken. Dit omdat ik vind dat ik binnen mijn relatie wat mis.

Uitgebreid profiel van glitterster
Date met hahooii
Hier Sanne uit Harderwijk. Ik ben gebonden, en ik geniet van het leven. Het lijkt me leuk om een keer iets leuks samen te ondernemen. Zeg nu eerlijk, het leven is toch een groot feest??

Uitgebreid profiel van hahooii
Date met irisbij
Ik ben rijpe dame die opzoek is naar nieuwe spannende dingen. Ik zit wel in een relatie maar ik woon niet samen. Wat ik doe doe ik veilig en met veel plezier. Hou jij net als mij ook van een goed glas wijn en alles wat daarbij hoort?

Uitgebreid profiel van irisbij