Dating met leuke vrouwen uit Nederland | partner-dating.nl

Online een nieuwe partner zoeken? Meld je gratis aan en vind de perfecte match in Nederland.

Date met Yze
Thuis is het geen dolle boel, eerder een doffe boel die regelmatig ontploft. Ik vraag mij al tijden af bij welke man kan ik het leuk hebben en ook houden?

Uitgebreid profiel van Yze
Date met Haih
Zoekende naar die ene naald, een man die ook eens wat uurtjes door wil brengen met een andere persoon. Zo een persoon moet er toch ook gewoon zijn?

Uitgebreid profiel van Haih
Date met Ioney
Hallo leuke ( jonge) mannen. Hier ben ik dan zoekende naar die ene persoon. Laten we zeggen de naald in de hooiberg. Ik hou niet van saaie bank hangers want daar heb ik geen man voor nodig.

Uitgebreid profiel van Ioney
Date met Joila
Oneerlijke mensen kan ik niet uitstaan, mijn ex vriendje was zo iemand en heb meteen de verkering verbroken. Zoek een lieve jongen die ik kan vertrouwen en die verkering zoekt.

Uitgebreid profiel van Joila
Date met Qiona
Sommige dingen heb je niet in de hand in het leven, en daar kan ik wel een boek over schrijven. Maar er wordt ook gezegd je krijgt in het leven wat je aankan, maar hoeveel kan een mens aan?

Uitgebreid profiel van Qiona
Date met Sanje
Soms gaat het even niet zo als je wil dan moet je bijsturen en bijstellen, dat doe ik nu het is tijd voor een vriendje.

Uitgebreid profiel van Sanje
Date met Tieky
Het is toch veel fijner om met een leuke partner door het leven te gaan dan alleen. Die partner is die ik zoek en hoop dat er veel lieve, sympathieke mannen die mij een berichtje gaan sturen.

Uitgebreid profiel van Tieky
Date met Uesra
In de nacht een vrouw dan op de dag ook een vrouw zijn, naar dat motto leef ik eigenlijk wel. Ik wil nog lang niet achter de geraniums gaan zittne.

Uitgebreid profiel van Uesra
Date met Xaila
Naast mijn studie ben ik ook een model, nee ik doe het niet groot maar gewoon op kleine schaal met dingen waar ik echt achter sta. Ik vind dat vooral belangrijk dat je het doet omdat je er achter staat want je moet soms al zoveel doen terwijl je het niet wilt.

Uitgebreid profiel van Xaila
Date met jokeH
Tsja. Spontaan. Op zoek naar iemand die leuke dingen wil gaan doen en dan zien we wel verder.

Uitgebreid profiel van jokeH