Dating met leuke vrouwen uit Utrecht | partner-dating.nl

Online een nieuwe partner zoeken? Meld je gratis aan en vind de perfecte match in de provincie Utrecht.

Date met Zusannea
Misschien kijk ik wat streng, maar zo ben ik gewoon. Ik kan ook echt wel lachen maar als ik dat doe op een foto dan vind ik het gewoon niet mooi.

Uitgebreid profiel van Zusannea
Date met Zovermogelijk
Het is een sport voor mij zo ver mogelijk weg voor zo min mogelijk geld maar wel maximale luxe.

Uitgebreid profiel van Zovermogelijk
Date met zoeteZus
De muren komen op me af nu ook mijn jongste zoon het huis heeft verlaten. Nu heb ik mijn werk nog maar zie er echt tegen op om met pensioen te gaan en overal alleen voor te staan. Het liefst zou ik een man willen leren kennen waarmee ik een hele fijn tijd ga hebben.

Uitgebreid profiel van zoeteZus
Date met Zippur
Ik hoop ooit mijn soulmate te ontmoeten op de juiste tijd, juiste plaats

Uitgebreid profiel van Zippur
Date met Zensibella
Sinds ik mijn ex de deur heb gewezen mis ik wel de aandacht en knuffels van een man. Hoop dan ook snel een man te leren kennen die het heerlijk vind om te knuffelen en om samen op de bank naar romantische films te kijken.

Uitgebreid profiel van Zensibella
Date met zeevonkkes
Ik hoop dat dromen geen bedrog zijn en ze snel worden gerealiseerd. De jongen waar mijn dromen over gaan is heel romantisch en lief en heeft een heel goed gevoel over mij!

Uitgebreid profiel van zeevonkkes
Date met Zarie
Soms heb je alles in het leven maar toch mis je iets. Misschien is het wel dat ik niet van te veel saaiheid hou eigenlijk. Dus wie is mijn redder in nood?

Uitgebreid profiel van Zarie
Date met Zalmroze
Weet hoe ik een man moet verleiden, heb geprobeerd een vaste serieuze relatie op te bouwen alleen is dat niet voor mij weggelegd. Ik hou het bij genieten zonder verplichtingen, lekker makkelijk en geen gezeur. Het is voor mij makkelijk als je niet te ver uit de buurt komt.

Uitgebreid profiel van Zalmroze
Date met zachteFee
Nog steeds sta ik vol in het leven, ook na de scheiding die me veel verdriet gaf. Mijn ex was een heetgebakerd mannetje dat altijd zijn zin wilde maar na een lang huwelijk had ik daar geen zin meer in.

Uitgebreid profiel van zachteFee
Date met Yoshui
Shoppen is een grote hobby van mij maar ik denk dat het met mannen wel anders is toch? Of vind ik hier een leuke man met stijl die ook gek is op shoppen? Mocht je nu helemaal verslaafd zijn aan pretparken zouden we ook nog een match kunnen zijn.

Uitgebreid profiel van Yoshui