Dating met leuke vrouwen uit Utrecht | partner-dating.nl

Online een nieuwe partner zoeken? Meld je gratis aan en vind de perfecte match in de provincie Utrecht.

Date met Zippur
Ik hoop ooit mijn soulmate te ontmoeten op de juiste tijd, juiste plaats

Uitgebreid profiel van Zippur
Date met Zinteleven
Voor mijn leeftijd zie ik er ouder uit, dat besef ik me heel goed. Maar ik ben echt nog een heerlijke, vrolijke jonge meid. Ik heb zin in het leven.

Uitgebreid profiel van Zinteleven
Date met Zalmroze
Weet hoe ik een man moet verleiden, heb geprobeerd een vaste serieuze relatie op te bouwen alleen is dat niet voor mij weggelegd. Ik hou het bij genieten zonder verplichtingen, lekker makkelijk en geen gezeur. Het is voor mij makkelijk als je niet te ver uit de buurt komt.

Uitgebreid profiel van Zalmroze
Date met Wilke
Hoi, Ik komt uit Utrecht en ik ben opzoek naar een fijne man voor een lekker avontuurtje. Na mijn scheiding heb ik het rustig aan gedaan, maar wil weer volop terug in het leven en dan graag met een man die lief is voor mij maar geen claimgedrag vertoont. Ben je zo ingesteld dan kunnen we het echt heel mooi hebben samen, ik ga er voor. En wie weet, is er een klik.

Uitgebreid profiel van Wilke
Date met wenke9
Hou van nieuwe uitdaging, weet dat dit eigenlijk niet hoort maar stiekem vind ik het gewoon heel spannend, en als ik iets eigenlijk niet mag dan doe ik het vaak stiekem toch.

Uitgebreid profiel van wenke9
Date met Weirddemo
Niet echt opzoek eigenlijk, kijk wel even wat ik tegen kom. Ik val op mensen die het leven niet te serieus nemen en regelmatig zin hebben om is lekker uit hun dak te gaan, rook regelmatig een jointje en hou wel van een feestje.

Uitgebreid profiel van Weirddemo
Date met wandaw
Ik ben nog niet zo heel erg lang geleden gescheiden, en zoek hier dan geen vaste relatie, meer een lat relatie.

Uitgebreid profiel van wandaw
Date met vvlolletje
Eigenschappen die bij mij passen zijn: vrolijk, beetje gek, eerlijk en spontaan. En natuurlijk nog veel meer andere positieve eigenschappen ;-). Benieuwd wat die zijn, vraag het me gewoon.

Uitgebreid profiel van vvlolletje
Date met Vilanova
ik sta voor veel open, maar respect staat voorop...bij wie dan ook en graag wederzijds

Uitgebreid profiel van Vilanova
Date met Verlegenmeid
Zo via de computer durf ik best ver te gaan met goede gesprekken, als wij bij elkaar zijn kan ik een beetje verlegen zijn, ik wil graag een jongen die mij op mijn gemak gaat stellen en het gevoel geeft dat er iets leuks uit voort kan komen.

Uitgebreid profiel van Verlegenmeid