Dating met leuke vrouwen uit vlaams Limburg | partner-dating.nl

Online een nieuwe partner zoeken? Meld je gratis aan en vind de perfecte match in de provincie Limburg.

Date met Lena
Zijn jullie de eenzaamheid ook zo beu? Ik alleszins wel en daar wil ik nu verandering in brengen. Na een lange relatie ben ik nu alweer een tijdje alleen en ik verlang zo hard naar een knuffel, iemand die vraagt hoe mijn dag geweest of gewoon een goede babbel 's avonds met een glaasje wijn. Gewoon gezellig genieten samen van de kleine dingen in het leven en van elkaar natuurlijk!

Uitgebreid profiel van Lena
Date met Gaula
Goedverzorgde vrouw, geniet van mijn baan en familie om me heen. Maar ik mis wel een lieve man om samen wat leuks te gaan doen, Dus ik ben op zoek naar een vaste relatie, een man die respect voor mij kan hebben en mij kan waarderen wie ik ben. Ik heb geen voorkeur qua uiterlijk, als je maar lief, serieus en eerlijk bent.

Uitgebreid profiel van Gaula
Date met Noami
Zoekt gezellige en nette man om een fijne relatie mee aan te gaan. Ben een lange tijd gescheiden en wil eerst kijken of ik een serieuze nette man kan aantreffen.

Uitgebreid profiel van Noami
Date met Teske
Een leuk en druk leven met studie een bijbaantje en dan ook nog een hoop goede vriendinnen, je zou bijna zeggen dat mij leven perfect is maar ja bijna is niet helemaal. Ik ben dus op zoek naar die ene leuke jongen die mijn leven perfect kan maken. Je moet wel van piercings en tatoeages houden want die heb ik wel een paar, als jij ze ook hebt zou dat alleen maar leuk zijn!

Uitgebreid profiel van Teske
Date met Viola6
Hey, ben jij net als mij single en op zoek?, spreek mij dan eens aan. Ik ben op zoek naar een serieuze man om samen een relatie mee op te bouwen, ben niet op zoek naar een 1 daags vlinder maar 1 voor langer termijn.

Uitgebreid profiel van Viola6
Date met Chaelaa
Misschien omdat ik wat dikker ben geworden de laatste jaren dat mijn vriend daarom niets meer met mij wil weten, iets wat ik toch jammer vind. Want ook ik heb nog mijn behoeftes in het leven.

Uitgebreid profiel van Chaelaa
Date met Lievera
Al een tijdje geleden heeft mijn vriend mij in de steek gelaten en wil graag weer een leuke jongen leren kennen die met mij heerlijke momenten wil doorbrengen. Ge moet van goede huize komen en mij graag willen zien.

Uitgebreid profiel van Lievera
Date met Frizzjes
Ik ben op zoek naar een maatje voor warmte en gezelligheid

Uitgebreid profiel van Frizzjes
Date met Kikiratel
Naar seks ben ik niet opzoek, alhoewel dat best wel plezant is om te doen met de man die ik lief heb. Moet ik wel eerst die man zien te vinden en hoop dat gij het bent die daarvoor in aanmerking komt..

Uitgebreid profiel van Kikiratel
Date met hmmmKarin
Doordat ik vaak alleen thuis zit wil ik met u een heerlijke avond tegemoet gaan. Een hapje eten met elkaar en daarna een drankje bij u thuis is waar ik naar uitkijk om mee te maken.

Uitgebreid profiel van hmmmKarin